”سندي وضهري في الدنيا”.. ليلى علوي توجه رسالة خاصة لنجلها (صور)
تم نشره الثلاثاء 26 كانون الثّاني / يناير 2021 10:09 مساءً
![”سندي وضهري في الدنيا”.. ليلى علوي توجه رسالة خاصة لنجلها (صور) ”سندي وضهري في الدنيا”.. ليلى علوي توجه رسالة خاصة لنجلها (صور)](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/static.jbcgroup.com/amd/pictures/88a49f0aa4983887cca0b1b53a8469f1.jpg)
ليلى علوي
المدينة نيوز:- وجهت النجمة ليلى علوي رسالة خاصة إلى نجلها "خالد"، وذلك من خلال مشاركة جمهورها بمجموعة صور تجمعهما في المراحل العمرية المختلفة له.
ونشرت ليلى علوي، صورها مع نجلها، عبر حسابها الشخصي بموقع تبادل الصور والفيديوهات الشهير إنستجرام، وعلقت قائلة: "أكتر لحظة بلاقي نفسي مش عارفة اتكلم أو أعبر عن اللي حاسة بيه، هي اللحظة اللي بتكلم فيها عنك عن ابني وسندي وضهري في الدنيا".
وتابعت: "بيتهيألي كل أم بتحس كده ناحية ولادها وبالذات لما يبدأوا يكبروا ومسؤوليتهم تتحول لصداقة وصحوبية وأوقات حلوة بنتشاركها زي الصحاب".